Klik på linket herunder og hent vores busrute som PDF.

Busrute 2021-22

Søgård Friskole har sin egen bus, der kører eleverne til og fra skole hver dag. Vi bruger også bussen, når vi tager på tur.

Søgård Friskole var fra starten en måde at bevare en skole for børnene i nærområdet, men som tiden er gået kommer eleverne ikke alene fra Søgård og omegn men også fra et stort opland der strækker sig fra Padborg i Syd til Aabenraa og Rødekro i nord. Da transport og logistik altid er en udfordring i en børnefamilie, ikke mindst i et landdistrikt, henter vores bus eleverne om morgenen og kører dem hjem om eftermiddagen.

Den præcise rute kan variere fra år til år og nogle gange i løbet af året afhængig af, hvor eleverne med transportbehovet bor. Vi forsøger at holde hjemmesiden her opdateret med den aktuelle rute men ved spørgsmål kontakt skolen.

Faste stop: Kliplev, Tinglev, Rødekro centrum, flere steder i Aabenraa og Felsted.

Busrute