Andrea Brogaard

Andrea er klasselærer i udskolingen, hvor hun underviser i dansk og sprog, og hun bringer gerne sin samfundsfaglige viden i spil i kulturfag. Hun er især skarp til engelsk, da hun har haft adresse i England i en årrække, og hun havde sin mand med hjem derfra. For at give eleverne den bedste undervisning, har hun givet sig i kast med at lære tysk.

Birthe Reimers Madsen

Birthe er både skoleleder og en del af lærerteamet. Hun færdes hjemmevandt i billedkunstlokalet og på boldbanen, hvor hun underviser næsten alle årgange. Hun er svømmelærer for de yngste elever, og hun arrangerer vores årlige teaterforestilling med nogle af de ældste elever. Birthe fører også mellemgruppen sikkert igennem dansk.

Dorthe Vilstrup

Dorthe er uddannet pædagog. Hun vejleder gerne sine kollegaer i aktiviteter og metoder, der fremmer trivslen, hun koordinerer vores gårdvagter, hun gennemfører samtaler og aktiviteter med støttebørn, og hun hopper også i lærerrollen hos mellemgruppen og i indskolingen.

Faik Novalic

Faik er en af vores to uundværlige busschauffører. Han kører eleverne sikkert hjem om eftermiddagen, og han er også klar, når eleverne skal på udflugt.

Helle Ehm

Helle er vores souchef, og hun er samtidig klasselærer i indskolingen, hvor hun underviser i dansk og sprog. Helle er især skarp til at at føre børn trygt igennem den første tid i skolen. Med Helle bliver børnene ikke kun rustet fagligt, men også motorisk, og de lærer nysgerrighed og åbenhed overfor alt det, der skal læres. Hun stiller endda sin egen skov til rådighed, så indskolingen kan komme i skovskole om onsdagen.

Jane Juul Lodberg

Jane er klasselærer for mellemgruppen, hvor hun primært underviser i sprog og kulturfag, og hun er med, når mellemgruppen har dansk, idræt og svømning. Hun er også elevrådets direkte forbindelse til lærerværelset.

Jorma Voigt

Jorma bevæger sig hjemmevandt rundt i skolens naturfagslokale og blandt matematiske formler. Han lærer mellemgruppen at gebærde sig blandt væsker, materialer og tal, og han klæder de større elever godt på til prøven i naturfag og matematik. Jorma har flair for IT, og han hjælper gerne både elever og kollegaer.

Leila Sørensen

Leila styrer vores bibliotek med sikker hånd, og hun bestiller bøger til både biblioteket og kollegaerne. Leila er også at finde i vores SFO, Søstjernen, og hun underviser indskolingen i design, sprog og dansk.

Louisa Christina Lauridsen Bendorff

Louisa er en fast støtte og hjælp for alle børnene i indskolingen, og hun er også med indskolingen og mellemgruppen til svømning.

Marianne Markussen

Marianne er klasselærer i udskolingen, hvor hun underviser i dansk og sprog. Marianne har rødder i det tyske mindretal, og er derfor skarp til tysk, og så har hun valgt at gøre en ekstra indsats for, at vi kan have musik på skemaet.

Poul Æbelø

Poul er vores alsidige pedel. Han starter gerne dagen tidligt, så skolen er åben og tingene fungerer, når undervisningen begynder. Han fikser alt fra computere til stole, og så giver han gerne en hånd, hvis vi lige mangler en vikar til et læsebånd.

René Johannsen Asmussen

René er en af vores to uundværlige busschauffører. Han kører eleverne sikkert i skole om morgenen, og han er også klar, når eleverne skal på udflugt.

Sanne Kudsk Valentin

Sanne er uddannet pædagog og lærer. Hun vejleder gerne sine kollegaer i aktiviteter og metoder, der fremmer trivslen, og hun gennemfører samtaler og aktiviteter med støttebørn fra især udskolingen. Sanne fanger elever med læsevanskeligheder så tidligt, som muligt, og vejleder både elever og lærere i, hvordan vi kommer videre. Sanne kan også indimellem findes i lærerrollen hos udskolingen.

Sine Hansen

Sine er klasselærer i indskolingen. Hver onsdag flytter hun undervisningen ud i skoven, hvor indskolingen har deres egen skovskole. Hendes interesse for design kan ikke undgå at smitte lidt af på alle, og så underviser hun i både dansk og matematik.

Tanja Hagenau Lorentzen

Tanja er vores problemknusende sekretær. Hun klarer alt fra UniLogin til buskort, og vigtigst af alt sikrer hun, at økonomien er i orden.

Thyra Nothdurft

Thyra er en faglærer på næsten alle årgange. Hun bevæger sig sikkert rundt imellem tal og formler i matematik, og naturfagslokalet er heller ikke helt fremmed for hende. Thyra er vores religionslærer, og hun fører eleverne sikkert igennem fagets mål, når hun fortæller til samling.

Tina Isic

Tina sørger for, at vi kan tilbyde morgenpasning i vores SFO, Søstjernen. Hun står tidligt op og åbner skolen, sætter kaffe over til sine taknemmelige kollegaer, og hun klarer også lige vasketøjet.