Skolekreds

Forældrekredsen består af forældre til børn på skolen.

Forældrenes rettigheder i medfør af ”Lov om friskoler og private grundskoler m.v.”, og denne vedtægt tilkommer den eller de personer, der har forældremyndighed over eleven eller har barnet i et offentligt anerkendt plejeforhold. Det påhviler forældrekredsen at føre tilsyn med skolens almindelige virksomhed, herunder med undervisningen i henhold til ”Lov om friskoler og private grundskoler m.v.”

Forældrekredsen fastsætter nærmere regler for varetagelsen af tilsynet. Skolekredsen er baggrund for skolens virke. Skolekredsen består af forældrene samt andre, der af bestyrelsen godkendes som medlemmer.

Bestyrelsen fastsætter kontingent for medlemskab af skolekredsen. Bestyrelsens afgørelse om medlemskab kan indankes for generalforsamlingen såvel af den bestyrelsen har afslået at optage, som af et eventuelt mindretal i bestyrelse.