Busrute

Søgård Friskole har sin egen bus, der kører eleverne til og fra skole hver dag. Vi bruger også bussen, når vi tager på tur.

Busrute 2020-2021

Søgård Friskole var fra starten en måde at bevare en skole for børnene i nærområdet, men som tiden er gået kommer eleverne ikke alene fra Søgård og omegn men også fra et stort opland der strækker sig fra Padborg i Syd til Aabenraa og Rødekro i nord. Da transport og logistik altid er en udfordring i en børnefamilie, ikke mindst i et landdistrikt, henter vores bus eleverne om morgenen og kører dem hjem om eftermiddagen.

Den præcise rute kan variere fra år til år og nogle gange i løbet af året afhængig af, hvor eleverne med transportbehovet bor. Vi forsøger at holde hjemmesiden her opdateret med den aktuelle rute men ved spørgsmål kontakt skolen.

Faste stop: Kliplev, Tinglev, Rødekro centrum, flere steder i Aabenraa og Felsted.

Busrute