Busrute

Søgård Friskole har sin egen bus. Den kører dagligt mindst to ture for hhv. at hente og bringe eleverne til og fra skole. Desuden bruges den til ture ”ud af huset”.

Busrute 2020-2021

Søgård Friskole var fra starten en måde at bevare en skole for børnene i nærområdet, men som tiden er gået kommer eleverne ikke alene fra Søgård og omegn men også fra et stort opland der strækker sig fra Padborg i Syd til Aabenraa og Rødekro i nord. Da transport og logistik altid er en udfordring i børnefamilie, ikke mindst i et landdistrikt, henter vores bus eleverne om morgenen og kører dem hjem om eftermiddagen.

Den præcise rute kan variere fra år til år, og nogle gange i løbet af året afhængig af hvor eleverne med transportbehovet bor. Vi forsøger at holde hjemmesiden her opdateret med den aktuelle rute men ved spørgsmål kontakt skolen.

Faste stop: Kliplev, Tinglev, Rødekro samkørsels plads, flere steder i Aabenraa og Felsted.

Søgård Friskole tilbyder desuden også at mindre søskende der evt. er brugere af vores naboinstitution Børnehuset Søgården kan køre med.