Busrute

Søgård Friskole har sin egen bus. Vi bruger den flittigt til at tage på kortere og længere udflugter, så som besøg i H.C. Andersens hus i Odense og Kongernes Jelling, men også kortere ture som forskellige arrangementer i Aabenraa og lignende.

Busrute 2019 – 2020

Busrute 2019 v3 PDF
Busrute 2019 v3 WORD

Søgård Friskole var fra starten en måde at bevare en skole for børnene i nærområdet, men som tiden er gået kommer eleverne ikke alene fra Søgård og omegn men også fra et stort opland der strækker sig fra Padborg i Syd til Aabenraa og Rødekro i nord. Da transport og logistik altid er en udfordring i børnefamilie, ikke mindst i et landdistrikt, henter vores bus eleverne om morgenen og kører dem hjem om eftermiddagen.

Den præcise rute kan variere fra år til år, og nogle gange i løbet af året afhængig af hvor eleverne med transportbehovet bor. Vi forsøger at holde hjemmesiden her opdateret med den aktuelle rute men ved spørgsmål kontakt skolen.

Søgård Friskole tilbyder desuden også at mindre søskende der evt. er brugere af vores naboinstitution Børnehuset Søgården kan køre med.